A cheltuit o avere pe schimbarea de sex. Medicii nu inteleg cum a supravietuit. FOTO si VIDEO

A cheltuit o avere pe schimbarea de sex. Medicii nu inteleg cum a supravietuit. FOTO si VIDEO

A facut orice pentru a se transforma in femeie. Iar banii pentru toate aceste procedure costisitoare i-a strans lucrand ca dama de companie. Cu toate acestea, viata ei a fost pusa in pericol. 

Tatiana Williams, in varsta de 42 de ani, a cheltuit peste 76.000 de euro pentru a ajunge la formele din prezent, scrie Daily Mail.

View image on Twitter

De departe, cea mai costisitoare investitie in noua imagine a fost tratamentul cu cele peste 100 de injectii cu silicon pentru a ajunge la posteriorul dorit.

In disperarea sa de a isi schimba complet imaginea, femeia recunoaste ca a fost escorta si ca si-a vandut trupul pentru a strange banii necesari.

“Am facut orice a fost nevoie pentru a duce la bun sfarsit procesul de schimbare de identitate, pentru ca am vrut sa devin femeia la care am visat dintotdeauna”, a spus Tatiana.

Acum, schimbarile prin care a trecut de-a lungul timpului i-au adus infatisarea mult visata.

Posteriorul sau, insa, reprezinta cel mai controversat aspect al noii sale identitati. “Nu am probleme atunci cand stau jos sau cand ma ridic”, a completat femeia.

Cu toate acestea, Tatiana are si o explicatie pentru formele sale exagerate. “Atunci cand am inceput transformarea nu am vrut sa arat ca orice alta femeie”, a explicat aceasta. “Am vrut sa intru intr-o incapere si toata lumea sa intoarca privirea catre mine”, a adaugat Tatiana. Iar pentru asta a fost nevoie de multa munca. “Am schimbat tot, de la picioare pana la par, am facut injectii peste tot”.

Povestea Tatianei nu este una comuna. Pentru a isi permite toate aceste interventii, dar mai ales pentru a gasi persoane care sa ii respecte cerintele, de multe ori exagerate, a fost nevoie sa apeleze la “piata neagra” a serviciilor de acest gen.

Sursa: stirileprotv.ro

Alegeti cantitatea dorita

Pachet de bază - 4 capsule
80 RON + transport
Pachet mediu - 8 capsule
120 RON + transport
Pachet mare - 12 capsule
180 RON + transport
Ofertă de toamnă: 12+8 capsule
(transport gratuit)
280 RON
Ofertă de toamnă: 12+4 capsule
(transport gratuit)
250 RON

Garantia

Daca nu a avut efect, iti garantam 100% pay-back. Scopul nostru e sa fii satisfacut.

Produs cu certificat medical

XXL Powering pentru mărirea potenței este un produs înregistrat cu marcaj verde

Ambalaj discret

Capsulele XXL Powering sunt livrate într-un ambalaj discret .

Livrare

După o comandă reușită confirmarea va fi trimisă la adresa dvs. de e-mail. Dacă nu găsiți acest mail în Inbox, vă rugăm să verificați și folderul Spam. Pentru mai multe informații și lămuriri vă rugăm să nu ezitați să sunați la numărul de telefon: