Afrodiziac pt femei Elixir

Elixir- Fericirea femeii e fericirea ambelor părţi

elixir_gallus_termekkep.png

 

Deoarece sexul este partea importantă a oricărei relaţii sănătoase, nu poate fi exclus din programul zilnic. E normal ca în viaţa oricărui om sunt perioade mai grele, când sexul este pus în umbră, dar acesta este doar un stadiu intermediar, nu unul final. Pentru femei e mai greu să renească dorinţa dacă nu au avut parte multă vreme de sex. Cauza acesteia poate fi timiditatea, frica de ceva nou, sau experienţele neplăcute. Scăderea libidoului este un fenomen natural cu trecerea timpului, dar nu înseamnă că trebuie să renunţăm pe viaţă la dragoste.

 

 Comand 

 

Societatea chineză Sichuan Weilong Pharmaceutical, ce se ocupă cu fabricarea de medicamente şi suplimente alimentare, a inventat un afrodiziac ce cresţe libidoul, este natural, are efecte imediate şi oferă experientă de neuitat. Cunoaşte şi tu Elixir!

 

Pt femei

Vă stoarce munca de zi de zi şi când aţi avea timp de dragoste nu mai aveţi nici chef nici putere? Nu aveţi chef de sex din cauza stresului? Nu mai aveţi poftă din cauza particularităţii vârstei? Nu aţi avut orgasm de mult timp?Actul sexual cu partenerul D.voastră este monotonă, doar o rutină? Deseori spuneţi mai bine nu actului sexual? Sau vreţi doar un impuls nou în viaţa sexuală?

 

Există o soluţie! Faceţi cadou o noapte fierbinte partenrerului şi uimiţi-vă câtă pasiune mai e în D.voastră!

 

Pt bărbaţi

Vreţi să uimiţi soţia în pat? Actele sexuale cu soţia par a fi doar o rutină? Soţie tot mai des zice “nu”?Doriţi ca soţia să fie iarăşi plin de energie şi de poftă sexuală? Sau doar vreţi un impuls nou în viaţa sexuală?Nu vreţi ca să vă îndepărtaţi definitiv de femeia iubită?

 

Faceţi cunoştinţă cu soluţia! Arătaţi această posibilitate partenerei şi dacă ii place să-i faceţi cadou o cutie Elixir, defapt o noapte lungă plină de dragoste!

 

 Preţuri 

 

Detaliat despre Elixir

Picătura Elixir este o preparat natural pentru creşterea libidoului. Picătura naturală Elixir restabilizează libidoul şi creşte pofta sexuală. Picătura Elixir are culoare şi miros neutru, deci poate fi pusă în orice lichid Pentru ca elixir este 100% natural nu are nici o reactie adversa. Poate fi pusa in orice lichid,alcool sau orice bautura carbogazoasa.Este important sa nu se treaca peste limita de 5 picaturi!

 

Dupa cum s-a spus adineuri nu are reactii adverse totodata nu este recomandat sub 18 ani sau femeilor gravide sau care alapteaza. A se feri de copii.

 

Componentul de baza este Angelica Sinensis(dong quai). Este bogsat in vitamine(A,B1,B2,E,biotin). Se folosesc la probleme tipice de femei ca probleme de menstruatie, probleme legate de col uterin. Se mai foloseste la dureri de cap sau probleme reumatologice. Are efect antioxidant, are efecte pozitive la inima si la circulatia sangelui.

 

O alta componenta de baza este Schisandra chinensis, fructul cu 5 arome. Este o planta de baza in china, se foloseste de peste 2000 de ani. Este bogat in minerale si vitamine(C si E) si uleiuri. Este antioxidant si contine Lingan ce este baza la Omega 3. Ajuta la stres, stimuleaza neuronii, creste energia si scade neplaceriile inainte de menstruatie si simptomele climaxului. Imputerniceste sistemul imunitar.

 

Continul pt doza de o zi (5 picaturi):

- Angelica sinsnsis: 300mg
- Schisandra chinensis: 300mg
- Din care schisandrin: 6mg

 

Comanda Elixir acum si il livram in cel mai scurt timp si cu cea mai mare discretie!

 

 Comand Acum 

 

Elixir - placerea femeii e placerea cuplului!

Alegeti cantitatea dorita

Pachet de bază - 4 capsule
80 RON + transport
Pachet mediu - 8 capsule
120 RON + transport
Pachet mare - 12 capsule
180 RON + transport
Ofertă de toamnă: 12+8 capsule
(transport gratuit)
280 RON
Ofertă de toamnă: 12+4 capsule
(transport gratuit)
250 RON

Garantia

Daca nu a avut efect, iti garantam 100% pay-back. Scopul nostru e sa fii satisfacut.

Produs cu certificat medical

XXL Powering pentru mărirea potenței este un produs înregistrat cu marcaj verde

Ambalaj discret

Capsulele XXL Powering sunt livrate într-un ambalaj discret .

Livrare

După o comandă reușită confirmarea va fi trimisă la adresa dvs. de e-mail. Dacă nu găsiți acest mail în Inbox, vă rugăm să verificați și folderul Spam. Pentru mai multe informații și lămuriri vă rugăm să nu ezitați să sunați la numărul de telefon: