Viata sexuala exceptionala, garantata femeilor care au mai multi...

Viata sexuala exceptionala, garantata femeilor care au mai multi...

Noi cercetari arata ca femeile care au mai multi prieteni de sex masculin se bucura de beneficii in dormitor. 

Specialistii au ajuns la concluzia ca femeile care intra des in contact cu prieteni si colegi de sex masculin au parte de mai multe relatii intime decat cele care au un cerc de cunoscuti compus predominant din femei.

Viata sexuala exceptionala, garantata femeilor care au mai multi...


Femeile care se inteleg mai bine cu barbatii la capitolul socializare primesc mai multa atentie din cuplu fiindca partenerii le vad prietenii drept competitie, iar asta ii determina sa se straduiasca mai mult in dormitor si sa isi doreasca sa isi satisfaca partenerele mai bine.

Studiul, publicat in Journal of Comparative Psychology, a scos la iveala faptul ca barbatii sunt mai atrasi de partenerele lor atunci cand suspecteaza la nivel subconstient ca acestea ar fi infidele.

Michael Pham, autorul studiului, a explicat: „Multe cercetari arata ca barbatii sunt mai atrasi din punct de vedere sexual de partenera de cuplu atunci cand estimeaza o probabilitate mai mare ca acestea sa calce stramb. Asta nu inseamna ca barbatii vor ca parenera sa fie infidela. De fapt, inseamna ca atunci cand cred ca sunt sanse mai mari ca aceasta sa fie infidela, vor (subconstient) sa faca mai mult sex, pentru a intra in competitia spermei.”

Pham si colegii sai au studiat 400 de barbati implicati in relatii, rugandu-i sa mentioneze cat de atragatoare isi gasesc partenerele, cati prieteni de sex masculin cred ca au acestea si cat de atragatoare cred ca le gasesc acesti presupusi prieteni.

Studiul a scos la iveala ca atunci cand barbatii cred ca partenerele au mai multi prieteni de sex masculin, fac mai mult sex.

Specialistul crede ca aceasta latura competitiva este fireasca in cazul majoritatii oamenilor:„Avem nevoie sa ni se reaminteasca faptul ca partenerul este valoros si dorit de altii. Asta ne face sa muncim pentru a mentine nivelul de satisfactie in cuplu.”

Desi studiul nu a luat in calcul si care dintre parteneri este cel care initiaza actul sexual in astfel de cazuri, Todd K. Shackelford, coautorul cercetarii, spune ca rezultatele confirma spiritul competitiv in acest context.

„Chiar daca ele nu intentioneaza sa faca sex cu alti barbati, conteaza simpla prezenta a acestora in preajma lor”, a concluzionat cercetatorul.

Sursa: femina.ro

Alegeti cantitatea dorita

Pachet de bază - 4 capsule
80 RON + transport
Pachet mediu - 8 capsule
120 RON + transport
Pachet mare - 12 capsule
180 RON + transport
Ofertă de toamnă: 12+8 capsule
(transport gratuit)
280 RON
Ofertă de toamnă: 12+4 capsule
(transport gratuit)
250 RON

Garantia

Daca nu a avut efect, iti garantam 100% pay-back. Scopul nostru e sa fii satisfacut.

Produs cu certificat medical

XXL Powering pentru mărirea potenței este un produs înregistrat cu marcaj verde

Ambalaj discret

Capsulele XXL Powering sunt livrate într-un ambalaj discret .

Livrare

După o comandă reușită confirmarea va fi trimisă la adresa dvs. de e-mail. Dacă nu găsiți acest mail în Inbox, vă rugăm să verificați și folderul Spam. Pentru mai multe informații și lămuriri vă rugăm să nu ezitați să sunați la numărul de telefon: