Femeia ninja care ridică de 5 ori propria greutate! Ce lecție le-a dat bărbaților!

Femeia ninja care ridică de 5 ori propria greutate! Ce lecție le-a dat bărbaților!

Kacy Catanzaro a fost gimnasta la Universitatea Towson, dar nu asa a devenit cunoscuta in tot internetul, ci pentru ca este prima femeie care a reusit sa termine cursa cu obstacole din competitia American Ninja Warrior. 

Stiu ca nu-ti spune nimic numele concursului, caci in Romania este prea putin cunoscut, dar dupa ce vei vedea imaginile cu Kacy nici nu va mai conta la ce a participat. Miniona, la 1.52 m si 45 de kilograme, americanca isi poate ridica de pana la cinci ori propria greutate, fapt care i-a uimit pana si pe cei mai musculosi barbati. 
 
In competitie s-a catarat, a facut sarituri, a alergat pe un perete aproape vertical, iar proba finala, "urcarea paianjenului", nu i-a dat prea mari batai de cap. 
 
 
Asadar, cele mai eficiente sfaturi pentru cei care se antreneaza pentru un maraton, pentru o cursa cu obstacole sau pentru cei care alearga pentru a fi sanatosi, de la singura femeie care a reusit sa termine American Ninja Warrior.
 
1. Antreneaza-te la prima ora
 
"Cu cat ziua se apropie de sfarsit, cu atat iti doresti sa fi lucrat deja", spune Kacy. Aceasta spune ca antrenamentele pe care le faci dimineata te ajuta sa-ti capeti forta de a face restul lucrurilor de peste zi, de aceea fosta gimnasta se antreneaza imediat cum se trezeste. 
 
2. Nu ai nevoie de echipament 
 
Cand te uiti la Kacy esti gata sa pui pariu ca trage din greu la fiare, dar aceasta a dezvaluit ca se antreneaza de cele mai multe ori cu greutatea corpului ei. "Ideea este sa faci un antrenament pe cat de simplu, pe atat de eficient. Eu fac de multe ori tractiuni, flotari ", spune aceasta.
3. Vorbeste cu tine
 
"Nu conteaza ce zic oamenii despre tine, vorbeste cu tine cand esti in mijlocul actiunii, pentru ca atunci cand spui ceva cu voce tare este diferit decat atunci cand iti spui doar in gand". Cand iti vin in minte ganduri negative, care ti-ar pune piedica sa termini antrenamentul, spune cu voce tare: "Poti sa faci asta!", "Hai, hai ca se poate" sau orice are efect asupra ta. 
 
4. Stabileste-ti obiective mici 
 
Sigur te-ai ambitionat dupa ce ai vazut filmuletul cu Kacy, dar incearca sa ramai realist pentru a nu fi apoi dezamagit. Daca iti propui ca maine sa faci cel mai dificil traseu dintr-un parc de aventura sau iti stabilesti ca prima ta alergare sa fie un maraton, s-ar putea sa-ti scada foarte tare increderea in tine. Asadar, fa-ti o strategie formata din pasi mici si vei ajunge acolo unde iti propui. Poate sa fie o flotare in plus sau 100 de metri alergati peste distanta propusa, tot conteaza. 

 
Sursa: dietetik.ro

 

Alegeti cantitatea dorita

Pachet de bază - 4 capsule
80 RON + transport
Pachet mediu - 8 capsule
120 RON + transport
Pachet mare - 12 capsule
180 RON + transport
Ofertă de toamnă: 12+8 capsule
(transport gratuit)
280 RON
Ofertă de toamnă: 12+4 capsule
(transport gratuit)
250 RON

Garantia

Daca nu a avut efect, iti garantam 100% pay-back. Scopul nostru e sa fii satisfacut.

Produs cu certificat medical

XXL Powering pentru mărirea potenței este un produs înregistrat cu marcaj verde

Ambalaj discret

Capsulele XXL Powering sunt livrate într-un ambalaj discret .

Livrare

După o comandă reușită confirmarea va fi trimisă la adresa dvs. de e-mail. Dacă nu găsiți acest mail în Inbox, vă rugăm să verificați și folderul Spam. Pentru mai multe informații și lămuriri vă rugăm să nu ezitați să sunați la numărul de telefon: