6 GAFE DIN PAT – REZOLVATE!

6 GAFE DIN PAT – REZOLVATE!

Recunoaște, se întâmplă să calci strâmb fix când ești în pat cu ea. Nicio problemă! Avem soluții pentru câteva greșeli frecvente

MH1013_ADV_SEX_50

Uneori lucrurile o iau razna printre cearceafuri. Dar poți ieși basma curată. Știm asta, deoarece am întrebat peste 1.000 de tipe ce le trece prin minte imediat după câteva dintre cele mai întâlnite gafe sexuale. Iar rezultatele arată că femeile sunt destul de îngăduitoare. Cu un plan de recuperare adecvat, îi vei intra rapid sub piele.

 

1. Ți-a scăpat un „Te iubesc“.

Plan de recuperare.
Ai sărit calul? Da. Ai omorât pasiunea? Nu neapărat. În sondajul nostru, doar șapte procente dintre femei au spus că o astfel de declarație ar putea să le „ucidă“ apetitul sexual. Spune-i: „N-am vrut să grăbesc lucrurile. Pur și simplu îmi place să petrec timpul cu tine“. Apoi continuă acțiunea, amorezule.

 

2. O altă fată continuă să te sune.

Plan de recuperare.
Închide-ți telefonul – cu cât mai repede, cu atât mai bine – și explică-i cine te-a contactat. „Femeile sunt ca detectivii particulari“, spune Morse. „Vor afla cine e acea femeie. Așa că e mai bine să fii sincer.“ Cere-ți scuze pentru întrerupere și promite-i că mâine o vei contacta pe tipă, ca să-i ceri să nu te mai bombardeze cu apeluri.

 

3. Îi greșești numele.

Plan de recuperare.
Vorbește repede. „În timpul sexului, avem mai puține inhibiții“, spune Karen Sherman, autoarea cărţii Marriage Magic! Aşa că ne pot scăpa gânduri din subconştient. Recent ai şters nişte poze cu fosta? Explică-i, apoi fii de două ori mai romantic și strânge-o la piept. Dacă nu e gata să te ierte, îți vei da seama.

 

4. Nu poți să-i desfaci sutienul.

Plan de recuperare.
Cel mai probabil, stângăcia ta nu va fi taxată. „Chestia asta este atât de frecventă, încât nu o va șoca“, spune Kristen Mark, cercetător la Universitatea Kentucky. Dacă îți dă prea multe bătăi de cap, fă o glumiță. („Ce mai e și ăsta, un sutien de castitate?“) Apoi capitulează și cere ajutor. E posibil să-i placă să-și dea jos sutienul pentru tine.

 

5. Așternuturile ar trebui schimbate.

Plan de recuperare.
Dacă e deja în casa ta, toarnă-i ceva de băut și scuză-te pentru câteva minute. „Dar dacă în dormitorul tău e mare dezordine, împacă-te cu ideea“, spune Mark. Spune-i că vrei s-o luați încet și întreab-o dacă puteți să vă vedeți a doua zi la mic-dejun. Vei fi un gentleman și îi vei demonstra că încă mai ești interesat s-o revezi. Acum, fă curat!

 

6. Tragi ­vânturi în timpul sexului.

Plan de recuperare.
Te-a auzit, aşa că nu te preface că nu s-a întâmplat. „Râzi, cere-ţi scuze şi continuați să faceți sex“, spune Morse. Încă mai ai gaze? „Schimbă poziţia cu una în care ea să stea deasupra“, sugerează Mark. Cu cât depui mai puţin efort, cu atât scad şansele să te faci de ruşine.

 

Păcăleşte-ţi penisul

Nu te speria, dacă nu poți să prestezi. În sondajul nostru, femeile au apreciat acest gen de eșecuri drept „griji“ de importanță medie spre scăzută. Ian Kerner, coautorul cărții The Big, Fun, Sexy Sex Book, arată cum să rămâi pe poziții. (Pentru probleme persistente, mergi la doctor.)

Termini prea repede
Dacă ești pe punctul să ejaculezi, nu te mai gândi la penis, trage-l în afară și joacă-te cu sânii și clitorisul ei. Dacă nu mai apuci, întoarce-i rapid favoarea.

Nu mai e erect
În loc să te gândeşti la problema ta, concentrează-te asupra corpului ei, apoi încearcă ceva diferit. De exemplu, treci de la preludiu la sex oral.

Nu poţi să atingi orgasmul
Din nou, nu te mai gândi la penis. Fă-i sex oral și, când ești OK, încearcă o nouă poziție. Cine știe, poate ai noroc!

 

Adaptare de Irina Mereacre. Foto: Ture Lillegraven

Sursa: http://www.menshealth.ro/

Alegeti cantitatea dorita

Pachet de bază - 4 capsule
80 RON + transport
Pachet mediu - 8 capsule
120 RON + transport
Pachet mare - 12 capsule
180 RON + transport
Ofertă de toamnă: 12+8 capsule
(transport gratuit)
280 RON
Ofertă de toamnă: 12+4 capsule
(transport gratuit)
250 RON

Garantia

Daca nu a avut efect, iti garantam 100% pay-back. Scopul nostru e sa fii satisfacut.

Produs cu certificat medical

XXL Powering pentru mărirea potenței este un produs înregistrat cu marcaj verde

Ambalaj discret

Capsulele XXL Powering sunt livrate într-un ambalaj discret .

Livrare

După o comandă reușită confirmarea va fi trimisă la adresa dvs. de e-mail. Dacă nu găsiți acest mail în Inbox, vă rugăm să verificați și folderul Spam. Pentru mai multe informații și lămuriri vă rugăm să nu ezitați să sunați la numărul de telefon: