Temeri si dorinte mai putin cunoscute ale barbatilor

Temeri si dorinte mai putin cunoscute ale barbatilor

Grijile si stresul se numara printre factorii cei mai daunatori in ce priveste sanatatea, pentru orice om din intreaga lume.

Un sondaj realizat de editorii revistei Men's Health in 10 tari a scos la iveala cateva lucruri care ii preocupa sau ingrijoreaza pe barbati  si in ce proportii.
Asadar, iata, potrivit menshealth.com, care sunt acestea.



1. Isi doresc sa fie mai inteligenti 

In cazul in care ar putea sa aiba o superputere 32% dintre ei ar alege sa fie mai inteligenti decat sunt, 20% sa fie invizibili si 19% sa poata zbura.

Daca vrei sa iti imbunatatesti abilitatile cognitive fa exercitii aerobice mai des. Un studiu realizat in statul american Illinois, pe doua grupuri de voluntari, a demonstrat ca cei care au facut plimbari de 45 de minute, de trei ori pe saptamana, s-au descurcat mai bine (cu 15%) la teste de inteligenta facute dupa sase luni decat cei care au facut exercitii de stretching timp de o ora, de trei ori pe saptamana.

2. Se tem de femeile frumoase

32% dintre respondenti se tem mai degraba sa stea langa un supermodel daca ar calatori cu avionul decat sa stea langa un ministru spre exemplu (16%).
Un sfat ar fi acela sa deschizi o conversatie daca ea iti permite si sa vorbesti despre lucruri simple, uzuale.

3. Moartea intr-un incendiu este cea mai de temut

Intrebati care ar fi cel mai rau mod in care ar putea muri, 48% au spus ca se tem de incendii, 21% de inecat, iar 2% de un accident de masina.

Un studiu recent arata ca un detector de fum mareste cu 50% sansele de supravietuire in cazul unui incendiu.

4. Cel mai usor ar renunta la par

In cazul in care ar fi nevoiti sa aleaga o pierdere 48% ar renunta la par, 24% la serviciu, 13% la reputatie, 8% la iubita sau sotie si 7% la economiile de-o viata.

5. Ar vrea sa lucreze cu placere

Cei mai multi dintre barbati considera ca succesul se defineste prin a-si face meseria cu pasiune (18%). 16% cred ca acesta inseamna sa aiba un confort material, iar 13% sa fie tati buni. 9% sunt de parere ca a fi un sot bun reprezinta definitia succesului, iar 12% ca a avea prieteni de incredere reprezinta acest lucru.

6. Abdominalii sunt muschii pe care ii prefera perfecti

Intrebati ce categorii de muschi ar vrea sa arate impecabil, 69% au spus ca ar prefera abdominalii, 13% pectoralii, 6% picioarele si 4% bicepsii.

Multi dintre barbati sunt ingrijorati de faptul ca nu au timp sa isi lucreze abdomenul in fiecare zi insa specialistii sustin ca este suficient sa faca acest lucru si de trei-patru ori pe saptamana.

7. Cancerul ii ingrijoreaza cel mai mult la batranete

Dintre problemele care vin de regula odata cu varsta a treia, cancerul ii sperie cel mai mult pe barbati - 51%. Celelalte aspecte nedorite ale batranetii sunt: pierderile de memorie - 43%, diminuarea energiei - 47%, bolile de inima - 32%, tulburarile de vedere - 27%, scaderea atractivitatii - 22%, artrita - 19%, caderea parului - 14% si depresia 13%. 

Sursa: ele.ro

Alegeti cantitatea dorita

Pachet de bază - 4 capsule
80 RON + transport
Pachet mediu - 8 capsule
120 RON + transport
Pachet mare - 12 capsule
180 RON + transport
Ofertă de toamnă: 12+8 capsule
(transport gratuit)
280 RON
Ofertă de toamnă: 12+4 capsule
(transport gratuit)
250 RON

Garantia

Daca nu a avut efect, iti garantam 100% pay-back. Scopul nostru e sa fii satisfacut.

Produs cu certificat medical

XXL Powering pentru mărirea potenței este un produs înregistrat cu marcaj verde

Ambalaj discret

Capsulele XXL Powering sunt livrate într-un ambalaj discret .

Livrare

După o comandă reușită confirmarea va fi trimisă la adresa dvs. de e-mail. Dacă nu găsiți acest mail în Inbox, vă rugăm să verificați și folderul Spam. Pentru mai multe informații și lămuriri vă rugăm să nu ezitați să sunați la numărul de telefon: