9 principii ale căsătoriilor de modă veche, "încălcate" în zilele noastre

9 principii ale căsătoriilor de modă veche,

Nostalgicii încă suspină după emoţiile resimţite în prima noapte după nuntă, în timp ce pragmaticii zilelor noastre au şi uitat de această tradiţie. Putem blama cultura, schimbările de mentalitate, încercând să fim susţinătorii vechilor obiceiuri sau ne putem bucura de noile libertăţi fără să punem prea multe întrebări.

9 principii ale căsătoriilor de modă veche, "încălcate" în zilele noastre

Vă prezentăm câteva principii ale căsătoriilor “de modă veche”, încălcate frecvent în zilele noastre.

Dormitul separat – Nunta se încheia cu momentul magic în care mirele şi mireasa petreceau prima noapte împreună. Acest principiu nu se mai respectă de mult, ba chiar este luat peste picior inclusiv de locuitorii spaţiului rural, pentru care tradiţiile încă au o însemnătate destul de mare.

Certurile duc inevitabil la divorţ – Actriţa Sarah Jessica Parker este măritată de peste 17 ani şi susţine că secretul unei căsnicii fericite depinde de dorinţa ambilor membri de a trece împreună peste toate obstacolele. Ceea ce înseamnă că soluţia tuturor problemelor apărute nu este divorţul, aşa cum se întâmplă adesea în cuplurile moderne, ci dorinţa de a găsi împreună o rezolvare care să readucă relaţia pe drumul cel bun. Din nefericire, nu toate cuplurile ştiu asta…

Vacanţe petrecute doar împreună – Dacă în trecut era de neconceput ca membrii unui cuplu să petreacă vacanţa separat, acum acest lucru este văzut ca fiind absolut normal:  trebuie să existe weekend-ul fetelor şi weekend-ul băieţilor. Fiecare persoană ar trebui să aibă un spaţiu şi un timp numai ale sale, pe care să le poată împărţi cu cine doreşte.

Aceleaşi hobby-uri – Într-o relaţie, nu este obligatoriu ca femeia să aibă aceleaşi hobby-uri pe care le are şi bărbatul său sau,  şi mai rău, să nu se bucure de timpul liber după bunul plac. În societatea actuală este absolut normal ca femeia să aibă pasiunile sale şi să le cultive oricând simte nevoia.

Neîmpărtăşirea problemelor – Unul dintre lucrurile care stau în calea unei căsnicii perfecte este lipsa comunicării. Comunicarea este indispensabilă oricărei relaţii, de aceea este foarte important ca problemele să fie discutate, pentru a fi rezolvate. Din fericire, din ce în ce mai mulţi îndrăgostiţi înţeleg acest aspect, aşa că nu lasă ca problemele nerezolvate să le tulbure somnul şi, implicit, căsnicia.

Sinceritate permanentă – A spune adevărul este un lucru nobil, dar acest lucru nu trebuie făcut permanent. Trebuie să avem grijă să nu rănim sentimentele celuilalt şi să nu-i spunem lucruri pe care noi nu am vrea să le auzim. Trebuie să păstrăm discreţia atunci când vine vorba despre detaliile şi lucrurile minore care nu ne sunt pe plac. Sau, cel puţin, trebuie să învăţăm cum să abordăm problema astfel încât cel de lângă noi să nu fie rănit.

Întreţinerea permanent a entuziasmului – Se spune că este absolut indicat ca îndrăgostiţii să participe la tot felul de activităţi care să le alimenteze entuziasmul, dar părerea noastră este ca şi rutina are rolul ei. Nu încercaţi să fiţi tot timpul într-un ritm alert, în cautarea unor noi aventuri, pentru că altfel riscaţi să fiţi stresaţi întocmai de căutarea permanent a noutăţilor.

Foto: Publimedia, Hepta

sursa: one.ro

Alegeti cantitatea dorita

Pachet de bază - 4 capsule
80 RON + transport
Pachet mediu - 8 capsule
120 RON + transport
Pachet mare - 12 capsule
180 RON + transport
Ofertă de toamnă: 12+8 capsule
(transport gratuit)
280 RON
Ofertă de toamnă: 12+4 capsule
(transport gratuit)
250 RON

Garantia

Daca nu a avut efect, iti garantam 100% pay-back. Scopul nostru e sa fii satisfacut.

Produs cu certificat medical

XXL Powering pentru mărirea potenței este un produs înregistrat cu marcaj verde

Ambalaj discret

Capsulele XXL Powering sunt livrate într-un ambalaj discret .

Livrare

După o comandă reușită confirmarea va fi trimisă la adresa dvs. de e-mail. Dacă nu găsiți acest mail în Inbox, vă rugăm să verificați și folderul Spam. Pentru mai multe informații și lămuriri vă rugăm să nu ezitați să sunați la numărul de telefon: