Ce femei preferă bărbatul român?

Ce femei preferă bărbatul român?

Despre ce îşi tot doresc bărbaţii s-a studiat atât de mult încât nici ei nu mai ştiu, de fapt, ce îi atrage cu precădere.

Despre ce îşi doreşte bărbatul român s-a tot scris, s-a tot vorbit şi s-a revenit cu o serie de addendum şi se pare că săptămâna trecută s-a tras linie, cu prilejul unui studiu realizat de Cult Market Research, studiu care a circulat cu emfază pe mai toate site-urile.

Ce femei preferă bărbatul român

Ca o scurtă recapitulare, vă amintesc că s-a dovedit că bărbatul român este destul de versatil, adică ba îşi doreşte una, ba îşi doreşte alta:

Aşadar, cam 50% dintre bărbaţi consideră o femeie ideală acea făpură inteligentă, frumoasă fizic şi cu personalitate (pregătită pentru orice situaţie).

Studiul calitativ a avut o oarecare altă faţă: ei au relevat că bărbaţii sunt atraşi, mai mult şi mai mult, de gospodine sensibile şi senzuale.

Fără să ne uimească prea mult, cei care de abia îşi conturează barba (între 18 şi 26 de ani) sunt profund ameţiţi de aspectul fizic şi… punct.

La polul opus apar, călare, cu maturitatea după ei, bărbaţii peste 26 de ani care îşi dau seama că nu ai ce face cu frumuseţea dacă stai la masă fără putere de comunicare – bărbaţii pe care viaţa i-a învăţat să aprecieze femeia inteligentă.

Surprinzător, niciun bărbat român nu dă doi bani pe situaţia financiară a femeilor, ba chiar ăştia mai maturi nu văd neapărat potenţial în femeile independente financiar. Şi-ar dori să le “întreţină” ei.

Ca să vă mărturisesc sincer, cred că bărbatul român autentic îşi doreşte o femeie de care să poată avea grijă, însă fără ca ea să pară neajutorată. O femeie cu umor, dificilă, greu de desluşit, care să îl ameţească, să îl incite, să îl critice, dar să îl şi ierte.

Pentru că bărbatului român, spre deosebire de alţii, îi place să câştige tot ce are (nu să primească pe gratis), îi place să lupte ca să păstreze şi să întreţină, ca apoi, spre final, să se bucure că a făcut cea mai bună alegere.

Sursa: one.ro

Alegeti cantitatea dorita

Pachet de bază - 4 capsule
80 RON + transport
Pachet mediu - 8 capsule
120 RON + transport
Pachet mare - 12 capsule
180 RON + transport
Ofertă de toamnă: 12+8 capsule
(transport gratuit)
280 RON
Ofertă de toamnă: 12+4 capsule
(transport gratuit)
250 RON

Garantia

Daca nu a avut efect, iti garantam 100% pay-back. Scopul nostru e sa fii satisfacut.

Produs cu certificat medical

XXL Powering pentru mărirea potenței este un produs înregistrat cu marcaj verde

Ambalaj discret

Capsulele XXL Powering sunt livrate într-un ambalaj discret .

Livrare

După o comandă reușită confirmarea va fi trimisă la adresa dvs. de e-mail. Dacă nu găsiți acest mail în Inbox, vă rugăm să verificați și folderul Spam. Pentru mai multe informații și lămuriri vă rugăm să nu ezitați să sunați la numărul de telefon: