Dakimakura, perna uriasa care satisface fanteziile

Dakimakura, perna uriasa care satisface fanteziile

Ti se intampla des sa te simti singur seara atunci cand te pregatesti sa dormi? De cate ori ti se intampla sa tii o perna sau o bucata de patura in brate?

Japonezii au gasit solutia, asa cum au gasit si la multe alte lucruri in lumea aceasta: pernele Dakimakura.
Copiii japonezi au devenit familiari cu pernele gigant cu care dorm imbratisati si care sunt folosite pentru a substitui ursuletii de plus.
Expresia "dakimakura" inseamna perna pentru imbratisat.
Datorita fetelor de perna diferite, cu fel si fel de imagini, Dakimakura a devenit din ce in ce mai populara In anii '90, agentii de vanzare niponi au inceput sa vanda dakimakura cu imprimeuri cu eroi si eroine celebre din animatii tv, din filme si jocuri, dar si cu actori si actrite renumite.
In ziua de astazi, pernele Dakimakura sunt vandute in masuri standard si cu imagini de dimensiuni diferite ale personajelor.
Pernele Dakimakura se adreseaza in special barbatilor de pana in 30 de ani, fapt pentru care personajele imprimate sunt de sex feminin si au pozitii care mai de care mai atragatoare.
In timp ce majoritatea femeilor desenate sunt imbracate in uniforme scolare, camasi de noapte sau pijamale, cele mai cautate sunt cele in lenjerie intima sau chiar goale.
Principiul dupa care se ghideaza barbatii este:" daca tot stau in pat cu mine ar trebui macar sa fie imbracate corespunzator".



Sotiile Dakimakura


Unii barbati singuri s-au atasat atat de mult de pernele lor incat le numesc "sotii". Unii o fac in spirit de gluma, in timp ce altii o iau in serios...
Un mare fan coreean al personajului Fate Testaross s-a insurat cu Dakimakura sa.
Nunta a fost televizata, camerele de filmat urmarindu-l de coreean la un parc de distractii si la un restaurant unde si-a dus "sotia".
Intrebarea cea mai importanta in acest caz este care lucru a fost mai important? Faptul ca sotia a fost o Dakimakura sau ideea ciudata a barbatului?


Lee Jin-gyu, in varsta de 28 de ani, si-a imbracat Dakimakura in rochie de mireasa, a sarutat-o atunci cand preotul i-a declarat sot si sotie...
Cel mai probabil, casnicia a fost "consumata" dupa ceremonie intr-un pat, alaturi de cateva rude ale miresei care se uitau la ei!
Unele persoane ajung dependente de Dakimakura. Pe langa faptul ca dorm intotdeauna imbratisate cu ea, le iau la restaurant, in parc, fac si sex cu ele sau se excita atunci cand se gandesc la personajul imprimat pe acest tip de perna.
Personajele care apar cat mai dezbracate pe fata de perna devin reale in imaginatia posesorilor, care nu se vad traind fara ele, devenind astfel obsedati de Dakimakura lor.
Sursa: erotic.rol.ro

Alegeti cantitatea dorita

Pachet de bază - 4 capsule
80 RON + transport
Pachet mediu - 8 capsule
120 RON + transport
Pachet mare - 12 capsule
180 RON + transport
Ofertă de toamnă: 12+8 capsule
(transport gratuit)
280 RON
Ofertă de toamnă: 12+4 capsule
(transport gratuit)
250 RON

Garantia

Daca nu a avut efect, iti garantam 100% pay-back. Scopul nostru e sa fii satisfacut.

Produs cu certificat medical

XXL Powering pentru mărirea potenței este un produs înregistrat cu marcaj verde

Ambalaj discret

Capsulele XXL Powering sunt livrate într-un ambalaj discret .

Livrare

După o comandă reușită confirmarea va fi trimisă la adresa dvs. de e-mail. Dacă nu găsiți acest mail în Inbox, vă rugăm să verificați și folderul Spam. Pentru mai multe informații și lămuriri vă rugăm să nu ezitați să sunați la numărul de telefon: