3 adevăruri despre fetișurile sexuale

3 adevăruri despre fetișurile sexuale

Întotdeauna se formează prejudecăți în jurul subiectelor sexuale tabu, așa cum sunt și fetișurile. Află trei adevăruri despre ele, pe care ți le-a mai spus nimeni până acum.

1. Deseori, fetișurile au puțin a face cu sexul
Chiar dacă este vorba de fetișuri sexuale, acestea rareori au a face cu sexul. Multe persoane se excită la auzul sau vederea unor lucruri perfect normale în general. De exemplu, sunt bărbați care se excită atunci când bagă la cuptor o tavă mare cu friptură, plină de condimente sau alții care își imaginează că ar avea o cameră pline de baloane umflate și le sparg pe toate, unul câte unul.

Dacă le privești de afară, sunt lucruri pe care un om le-ar face fără să se gândească la sex, însă pentru unii sunt excitante.


2. Femeile dominatrix nu fac sex
Un fetiș sexual des întâlnit este cel de submisie unei femei dominatrix (în cazul bărbaților). Așadar, pot angaja femei care să facă acest lucru pentru ei - să-i chinuie fizic și emoțional, să le ordone să facă anumite lucruri. Cu toate acestea, femeile dominatrix nu joacă și rolul unor prostituate, ci din contră, ele nu fac sex. Iar clienților lor le ajunge o astfel de partidă, fără copulație.


3. Unele fetișuri sunt mai comune decât ți-ai imagina
Există numeroase fetișuri pe lumea asta, însă cele mai multe sunt repetitive. Poate că un cadru diferă de la altul, însă în profunzime, oamenii au aceleași dorințe sexuale, pe care psihologii abia acum reușesc să le deslușească. Mai mult chiar, oamenii care au curajul să își exploreze fetișurile sexuale care nu ar fi acceptate în societate, nu doar își satisfac poftele sexuale, ci este și un proces terapeutic pentru ei.

Sursa Foto: Shutterstock
Sursa: Sex | Unica.ro

Alegeti cantitatea dorita

Pachet de bază - 4 capsule
80 RON + transport
Pachet mediu - 8 capsule
120 RON + transport
Pachet mare - 12 capsule
180 RON + transport
Ofertă de toamnă: 12+8 capsule
(transport gratuit)
280 RON
Ofertă de toamnă: 12+4 capsule
(transport gratuit)
250 RON

Garantia

Daca nu a avut efect, iti garantam 100% pay-back. Scopul nostru e sa fii satisfacut.

Produs cu certificat medical

XXL Powering pentru mărirea potenței este un produs înregistrat cu marcaj verde

Ambalaj discret

Capsulele XXL Powering sunt livrate într-un ambalaj discret .

Livrare

După o comandă reușită confirmarea va fi trimisă la adresa dvs. de e-mail. Dacă nu găsiți acest mail în Inbox, vă rugăm să verificați și folderul Spam. Pentru mai multe informații și lămuriri vă rugăm să nu ezitați să sunați la numărul de telefon: