Obiceiuri obișnuite care ți-ar putea strica viața sexuală

Obiceiuri obișnuite care ți-ar putea strica viața sexuală

Sunt lucruri pe care le faci în fiecare zi, fără să te gândești ca ar putea avea efecte negative asupra vieții tale sexuale. Iată care sunt acestea!

1. Gustări cu efecte secundare
Alunele, bomboanele cu scorțișoară și tofu sunt produse bogate în oxalați, o substanță ce poate exacerba durerile vaginale, în cazul în care le ai deja.

2. Pastilele anticoncepționale
Acestea conțin hormoni care pot interveni foarte ușor în viața ta sexuală și o pot strica. Spre exemplu, unele femei observă că vaginul nu se mai lubrifiază natural la fel de ușor dacă iau pastile anticoncepționale. De vină este conținutul prea mic de estrogen din pastile, dar destul cât să suprime organismul să nu-l mai elibereze singur.

3. Produsele de igienă
În mod normal nu trebuie să folosești gelul de duș sau săpunul în zonele intime, pentru că substanțele conținute îți pot irita pielea sensibilă. Cu toate acestea, nici produsele de igienă intimă nu sunt cele mai bune, pentru că și acestea pot conține alcool, care usucă pielea, și glicerină ori alți conservanți chimici care pot face rău vaginului tău.

4. Lubrifiantul
Exact produsul care ar trebui să-ți facă viața sexuală mai plăcută s-ar putea să te saboteze. Lubrifiantul pe bază de apă conține mai puține ingrediente chimice decât celelalte și nu afectează prezervativul. Cu toate acestea, substanțele din compoziția acestuia îți pot irita țesuturile sensibile. Așa că dacă simți usturimi sau mâncărimi după ce îl folosești, ar trebui să îți iei altul.

Sursa Foto: Shutterstock
Sursa: Sex | Unica.ro

Alegeti cantitatea dorita

Pachet de bază - 4 capsule
80 RON + transport
Pachet mediu - 8 capsule
120 RON + transport
Pachet mare - 12 capsule
180 RON + transport
Ofertă de toamnă: 12+8 capsule
(transport gratuit)
280 RON
Ofertă de toamnă: 12+4 capsule
(transport gratuit)
250 RON

Garantia

Daca nu a avut efect, iti garantam 100% pay-back. Scopul nostru e sa fii satisfacut.

Produs cu certificat medical

XXL Powering pentru mărirea potenței este un produs înregistrat cu marcaj verde

Ambalaj discret

Capsulele XXL Powering sunt livrate într-un ambalaj discret .

Livrare

După o comandă reușită confirmarea va fi trimisă la adresa dvs. de e-mail. Dacă nu găsiți acest mail în Inbox, vă rugăm să verificați și folderul Spam. Pentru mai multe informații și lămuriri vă rugăm să nu ezitați să sunați la numărul de telefon: