Numarul partenerilor sexuali conteaza?

Numarul partenerilor sexuali conteaza?

Ai fost vreodata intrebat/a cu cati parteneri ai facut sex? Este bine sa eviti sau sa dai raspunsul fara niciun fel de retinere?

Un numar mai mare de parteneri inseamna ca esti mai bun/a la pat?


Un barbat care a facut sex cu mai multe femei adora sa spuna lucrul acesta in public, mai ales in compania altor reprezentanti ai sexului tare.
Numarul iubitelor sale este un fel de status-simbol pentru el, care reprezinta faptul ca este o persoana cautata, sexy, interesanta, atragatoare si experimentata intr-ale sexului.
Pentru reprezentantele sexului frumos, lauda aceasta nu este privita cu ochi buni de ceilalti, majoritatea catalogandu-le femei usoare, cu toate ca nu este asa.
Stim cu totii ca "don juanii" localo, care ating varful culminant al sexualitatii lor la varsta de 23 de ani, arata bine si ca majoritatea fetelor cu varste intre 16 si 18 ani sunt innebunite dupa ei.
Cu toate acestea, un barbat devine un amant bun numai atunci cand da atentie si se implica in ceea ce face, atunci cand isi exploreaza dexualitate si nu isi schimba partenerele de pe o zi pe alta.
In acest mod invata cat mai multe din coincidente, isi observa iubita de-a lungul timpului si invata ceea ce ii place in pat.
Barbatii care au multe partenere face sex pentru a-si satisface egp-ul si nu ia in considerare placerea unei femei.
Capeti experienta numai atunci cand depui putin efort in activitate si intelegi adevarata importanta a apropierii dintre doua persoane. Exista, de asemenea, si amanti innascuti, insa sunt destul de rari.


Sa taci sau sa spui adevarul?


Atunci cand esti intrebata trebuie sa spui intotdeauna adevarul. Atunci cand nu esti intrebata este cel mai bine sa eviti subiectul. Daca o femeie este sensibila, fragila, si crede in dragostea nemuritoare si in devotament, cel mai bine este sa nu ii spui ca ai avut deja nenumarate femei inaintea ei, pentru ca nu o vei face sa se simta bine...
Daca ai o prietena extrem de geloasa, aceasta va fi intotdeauna suspicioasa pe fostele tale. Daca este virgina se va simti lipsita de experienta, iar ideea ca te-ai culcat cu multe femei nu ii va fi deloc confortabila.
Daca esti o femeie care a facut sex deja cu zece barbati, iubitul tau nu va vrea, cu siguranta, sa stie acest lucru.
Este un subiect controversat! In mod natural, nimeni nu vrea sa auda faptul ca barbatii insa sunt convinsi ca femeile care au schimbat mai multi parteneri sunt "patate", "murdare". Ai acea idee preconceputa, exact ca la masinile cu mai multi proprietari - unul este indeajuns!


De unde apare aceasta diferenta intre femei si barbati, putem numai sa speculam!


Poate ca femeile ajung la concluzia ca barbatii cu zeci de partenere au facut numai sex cu ele, nu le-au iubit. Este ceva de genul: "Ce daca s-a culcat cu 20 de femei inaintea mea? Nu au insemnat nimic pentru el!".
Barbatii cred opusul! Daca o femeie s-a culcat cu sase barbati inaintea lui, automat a iubit sase barbati inaintea sa!
Cum as putea stii ca ma iubeste? Cum si-a putut da ea sufletul si trupul atator barbati? I-a placut sa faca sex cu ei mai mult decat cu mine? Au fost mai buni amanti decat mine? Daca ma inseala cu fostul?, sunt numai cateva intrebari pe care barbatii si le pun atunci cand iubita lor a avut mai multi parteneri sexuali.
Stereotipurile despre numarul partenerilor cu care ai facut sex sunt distructive
Tot ceea ce am insirat mai sus sunt niste simple stereotipuri.
Barbatilor le este teama si astfel se raporteaza la stereotipuri. Aici este vorba de lipsa lor de incredere in fortele proprii, care ii duce in pragul de a asculta si a crede parerile altora, care pun la zid femeile.
Daca o femeie nu le apartine numai lor, daca personalitatea ei nu le reflecta "chipul lor", atunci este foarte greu sa tolereze faptul ca nu au fost singurii din viata ei, ca a facut sex cu mai multi barbati.
Femeile neexperimentate se tem de cum se vor comporta in pat. Isi proiecteaza frica asupra barbatului de langa ele, care are mai multa experiena, Prefera sa creada in barbatul-stereotip decat sa ajunga la concluzia ca dragostea nu dureaza o vesnicie.
Acestea fiind spuse, trebuie sa scapi de teama atunci cand esti implicat/a intr-o relatie! Trebuie sa ai incredere in partener, mai ales datorita faptului ca increderea aduce, la randul ei, incredere.
Trebuie sa fii onest/a si fara frica. Numai asa el sau ea va ajunge sa te cunoasca si sa te iubeasca ca pe o fiinta umana, care a mai facut si greseli.

 

sursa:femina.rol.ro

Alegeti cantitatea dorita

Pachet de bază - 4 capsule
80 RON + transport
Pachet mediu - 8 capsule
120 RON + transport
Pachet mare - 12 capsule
180 RON + transport
Ofertă de toamnă: 12+8 capsule
(transport gratuit)
280 RON
Ofertă de toamnă: 12+4 capsule
(transport gratuit)
250 RON

Garantia

Daca nu a avut efect, iti garantam 100% pay-back. Scopul nostru e sa fii satisfacut.

Produs cu certificat medical

XXL Powering pentru mărirea potenței este un produs înregistrat cu marcaj verde

Ambalaj discret

Capsulele XXL Powering sunt livrate într-un ambalaj discret .

Livrare

După o comandă reușită confirmarea va fi trimisă la adresa dvs. de e-mail. Dacă nu găsiți acest mail în Inbox, vă rugăm să verificați și folderul Spam. Pentru mai multe informații și lămuriri vă rugăm să nu ezitați să sunați la numărul de telefon: