Ce mananci ca sa ai chef: Alimente afrodisiace

Ce mananci ca sa ai chef: Alimente afrodisiace

Condimenteaza-ti, la propriu, activitatea din dormitor! Nu degeaba se spune ca dragostea trece prin stomac...O portie de stridii, un pahar cu vin si, de ce nu, cateva capsuni cu frisca, pot face scantei in viata ta sexuala. Acestea sunt unele dintre cele mai cunoscute afrodisiace, care sporesc placerea si atractia sexuala.

 

Iata cele mai bune si aromate afrodisiace:

 

1. Capsunile

 


Capsunile, inca din vremea romanilor au fost considerate simbolul iubirii, datorita formei de inima si a culorii intense de rosu. Se spunea ca femeia si barbatul care impart o capsuna se vor indragosti nebuneste.
De asemenea, in Franta, acum mii de ani, in ziua nuntii li se servea mirilor o supa cu capsuni, smantana, limba-mielului si zahar.

 

2. Ciocolata

 

Contine o serie de stimulenti care cresc activitatea si dorinta de sex. Substantele pe care le contine elibereaza dopamina din centrul placerii din creier si culmineaza in timpul orgasmului.
De asemenea, un studiu facut asupra angajatilor din fabricile de ciocolata, care consuma cantitati mari din acest produs, releva faptul ca 65% din ei au un libido cu mult crescut peste valoarea medie.

 

3. Stridiile

 


La fel precum capsunile, au fost folosite ca afrodisiac inca de pe vremea Imperiului Roman. Stridiile contin cantitati mari de proteine si zinc, care cresc libidoul atat la femei, cat si la barbati.
Se pare ca secretul lui Casanova era reprezentat de stridii! Succesul lui nebun la femei il obtinea dupa ce manca in fiecare zi 50 de stridii la micul dejun.

 

4. Migdalele

 


Inca din Antichitate, migdalele erau considerate simbolul fertilitatii. Se pare ca au un efect excitant asupra femeilor.

 

5. Mierea

 


Mierea are o stransa legatura in metabolizarea estrogenului. carejoaca un rol important in satisfactia sexuala a femeilor. De asemenea, ridica nivelul de testosteron din sange, responsabil de atractia sexuala la barbati.

 

6. Pepenele verde

 


Este un afrodisiac puternic, datorita citrulinei, o substanta care, in urma unor procese biochimice, se transforma in arginina. Argin ina este un aminoacid care ajuta la relaxarea vaselor de sange si la o circulatie cat mai buna a sangelui in "partile esentiale" ale corpului.

 

7. Ardeiul iute

 

Datorita caspaicinei, o substanta care stimuleaza terminatiile nervoase si creste pulsul, are un rol importand in aliberarea endorfinelor, care produc senzatia de placere.

 

8. Usturoiul

 


Este un afrodisiac cunoscut, starnind dorinta sexuala. Este un puternic excitant si asigura potenta sexuala, imbunanatind producerea de spermatozoizi.

 

9. Telina

 


Are proprietati de stimulare a hormonilor si este un afrodisiac cu efecte imediate.

 

Sursa:erotic.rol.ro

Alegeti cantitatea dorita

Pachet de bază - 4 capsule
80 RON + transport
Pachet mediu - 8 capsule
120 RON + transport
Pachet mare - 12 capsule
180 RON + transport
Ofertă de toamnă: 12+8 capsule
(transport gratuit)
280 RON
Ofertă de toamnă: 12+4 capsule
(transport gratuit)
250 RON

Garantia

Daca nu a avut efect, iti garantam 100% pay-back. Scopul nostru e sa fii satisfacut.

Produs cu certificat medical

XXL Powering pentru mărirea potenței este un produs înregistrat cu marcaj verde

Ambalaj discret

Capsulele XXL Powering sunt livrate într-un ambalaj discret .

Livrare

După o comandă reușită confirmarea va fi trimisă la adresa dvs. de e-mail. Dacă nu găsiți acest mail în Inbox, vă rugăm să verificați și folderul Spam. Pentru mai multe informații și lămuriri vă rugăm să nu ezitați să sunați la numărul de telefon: