Cele 13 minciuni pe care le spun toate femeile si ce inseamna de fapt

Cele 13 minciuni pe care le spun toate femeile si ce inseamna de fapt


Femeile au talentul de a minti aproape instinctiv atunci cand vine vorba desre lucrurile pe care ele le considera marunte.
Cu toate acestea, de fiecare data cand mint in acest fel, femeile nu realizeaza ca se supun unei anumite tipologii si tocmai de aceea este usor sa fie deconspirate.
Tocmai de aceea, sociologii si psihologii au decis sa vada care sunt aceste minciuni pe care femeile le spun cel mai frecvent si ce secrete ascund ele de fapt.

1. Nu asteptam un apel de la tine.INSEAMNA DE FAT: Fix de asta imi era frica! Eram sigura ca vei face asa ceva!

 

2. Imi placi, dar nu stiu cand te voi iubi.INSEAMNA DE FAPT: Nu pot avea o relatie cu tine, nici macar sexuala. Nu ma atragi.

 

3. Daca ar fi sa ma culc cu cineva acum, acela ai fi tu. INSEAMNA DE FAPT: iti dau voie sa faci sex cu mine ca sa pot sa te folosesc pe viitor.

 

4. Cred ca ar trebui sa impartim responsabilitatile. INSEAMNA DE FAPT: Menajeaza-ma mai mult si lasa-ma sa fac doar ceea ce cred eu ca se cuvine.

 

5. Abia am realizat cat de mult mi-ar placea acest lucru. INSEAMNA DE FAPT: Lucrul acesta ma plictiseste atat de mult ca nu m-am gandit niciodata la el pana acum.

 

6. Sexul este distractiv INSEAMNA DE FAPT: Am nevoie crunt sa fac sex. Nu mai rezist!

 

7. Chiar daca tipul este chel si nu arata bine, cel putin este bogat. Voi duce o viata sigura cu el.INSEAMNA DE FAPT Nu mai am nicio obtiune decat sa ma insor cu un bogatan urat si gras. Asta este, pot desface picioarele in fata oricui, numai sao duc bine.

 

8. Nu voi deveni posesiva si nu te voi bate la cap. INSEAMNA DE FAPT: Vei trece prin foc si para cu mine! Viata ta nu iti mai apartine!

 

9. Esti singurul barbat pe care mi l-am dorit vreodata. INSEAMNA DE FAPT: Ma multumesc si cu tine, pana gasesc altceva. Esti destul de dotat in pantaloni dar ai buzunarele goale

10. Daca nu ies eu cu el, va gasi pe altcineva. INSEAMNA DE FAPT: Trebuie sa-l bag prima in pat. Voi face sex nebun cu el ca sa nu puna alta mana pe el

11. Nu-i nimic in neregula cu tine, cred ca eu am gresit! INSEAMNA DE FAPT: Am facut o tampenie, chiar nu e vina ta, dar o sa te fac sa iti fie mila de mine ca sa ma ierti.

12. Ma inteleg mai bine cu socrii decat cu ai mei. INSEAMNA DE FAPT: Nu mi-am suportat niciodata parintii.

13. Da, daca vrei sa fim doar prieteni, nu ma deranjeaza. INSEAMNA DE FAPT: Lasa! Va veni vremea cand ma vei dori si nu ma vei avea! Ma voi asigura de asta!

 

Alegeti cantitatea dorita

Pachet de bază - 4 capsule
80 RON + transport
Pachet mediu - 8 capsule
120 RON + transport
Pachet mare - 12 capsule
180 RON + transport
Ofertă de toamnă: 12+8 capsule
(transport gratuit)
280 RON
Ofertă de toamnă: 12+4 capsule
(transport gratuit)
250 RON

Garantia

Daca nu a avut efect, iti garantam 100% pay-back. Scopul nostru e sa fii satisfacut.

Produs cu certificat medical

XXL Powering pentru mărirea potenței este un produs înregistrat cu marcaj verde

Ambalaj discret

Capsulele XXL Powering sunt livrate într-un ambalaj discret .

Livrare

După o comandă reușită confirmarea va fi trimisă la adresa dvs. de e-mail. Dacă nu găsiți acest mail în Inbox, vă rugăm să verificați și folderul Spam. Pentru mai multe informații și lămuriri vă rugăm să nu ezitați să sunați la numărul de telefon: