7 lucruri pe care trebuie sa le stii despre orgasm

7 lucruri pe care trebuie sa le stii despre orgasm

 

Orgasmul este uimitor. Viata noastra sexuala se invarte in jurul obtinerii acestuia, orgasmul fiind placerea suprema. Desi cei mai multi dintre noi avem parte de el, orgasmul ne poate surprinde, indiferent de cata experienta sexuala avem.


Iata cele 7 lucruri pe care ar trebui sa le stii despre orgasm:

 

1. Folosirea prezervativului nu afecteaza calitatea orgasmului

In primul rand, in cazul activitatii sexuale neprotejate, una dintre problemele care impiedica aparitia orgasmului poate fi tensiunea nervoasa creata de frica fata de o sarcina nedorita sau o infectie cu transmitere sexuala. Folosirea prezervativului inlatura aceasta frica si iti "da voie" sa te bucuri din plin de placerea activitatii sexuale. Nu vei mai sta cu gandul (si cu frica) "dar daca se intampla ceva" si te vei lasa in voia placerii.
In al doilea rand, lipsa placerii sexuale (si de aici si lipsa orgasmului) poate fi cauzata si de monotonia actului sexual. Folosirea prezervativului poate fi transformata intr-un joc erotic cat se poate de placut, care sa iti sporeasca excitatia si sa atraga orgasmul.


2. Orgasmul reduce durerea

Orgasmul creaza o explozie de oxitocina in corp, asa-zis si hormonul fericirii, eliberand endorfine care fac sa dispara migrenele, crampele musculare si alte inconveniente de acest gen.
Stimularea vaginală poate funcţiona drept calmant pe termen scurt al durerii. Este şi motivul pentru care multe femei îl folosesc ca remediu pentru a reduce durerile din timpul ciclului menstrual sau febra musculară după practicarea unui sport. Stimularea vaginală este benefică şi pentru alinarea durerilor de spate.


3. 30% dintre femei intampina dificultati in atingerea orgasmului

Conform satisticilor, una din trei femei are dificultati in a ajunge la orgasm. De asemenea, 80% din femei au probleme cand este vorba doar de stimulare vaginala. Stimularea clitoridiana ajuta adesea, dar si tratamentul medical. Disfunctiile sexuale feminine cu referire la imposibilitatea de a ajunge la orgasm sunt foarte comune si au facut subiectul multor controverse si cercetari medicale in ultimii ani. Adesea aceste disfunctii sunt asociate cu alte probleme medicale cum ar fii bolile tiroidei, depresii sau diabet.


4. Orgasmul devine mai bun, odata cu varsta

Nu există niciun motiv care să te oprească să te bucuri de sex atunci când îmbătrâneşti. De fapt, chiar ai putea să te bucuri mai mult de un orgasm atunci când eşti mai bătrân. Un studiu american a descoperit că satisfacţia sexuală a femeii creşte pe măsură ce înaintează în vârstă. S-a luat în considerare activitatea sexuală a 806 de femei cu o vârstă medie de 67 de ani. Descoperirile susţin că satisfacţia sexuală crescuse odată cu vârsta, aproximativ jumătate din femeile de peste 80 de ani susţinând că au orgasm la fiecare contact sexual.


5. Femeile care diversifica lucrurile în dormitor au orgasm mai des

Problemele in ajungerea la orgasm pot fi inlaturate prin diversificarea tehnicilor in dormitor.
te mult mai usor pentru femei sa experimenteze orgasmul atunci cand se angajeaza într-o varietate de acte sexuale, spre deosebire de doar un singur act.De exemplu, sexul vaginal plus sexul oral va genera o posibilitate mai mare de orgasm decat un singur tip de sex.Increderea in sine poate afecta calitatea orgasmului


6. Increderea in sine sporeste calitatea orgasmului

Orice persoana are capacitatea de a avea un respect ridicat fata de sine. Nu ne nastem cu acesta, trebuie sa-l construim pe parcurs.

Increderea in sine ne ajuta sa traim mai bine in cotidian si este esentiala pentru accesul la orgasmul feminin. In materie de sexualitate, increderea se refera la increderea in propriul corp, la imaginea pe care acesta o transmite.

Procesul merge si invers. S-a constatat, din cele marturisite de participantii la studiu, ca orgasmul, pe langa placerea sexuala pe care o ofera, intareste increderea in propria persoana. Cu cat ai mai multe orgasme, cu atat te simti mai bine in general. Prezenta cat mai frecventa a orgasmului in viata de cuplu aduce cu sine o implicare emotionala mai mare a partenerilor si un atasament emotional mai puternic. Pe plan global, 58% dintre oamenii care au de obicei orgasm sunt satisfacuti de aspectele vietii lor sexuale. Persoanele care au orgasm in mod regulat au declarat ca au o relatie puternica si solida alaturi de partenerul lor. 77% din cei care au orgasm frecvent se simt mai apropiati de partener in timp ce fac sex.

 

7. Stimularea punctului G mareste sansele de a ajunge la orgasm

Poti sa iti identifici punctul G? G-ul vine de la numele ginecologului german Ernst Grafenberg care l-a „descoperit” in anii ’50. Sexologii au aprofundat cercetarile in legatura cu aceasta zona in care s-a dovedit ca exista numeroase terminatii nervoase menite sa ajute femeile sa aiba orgasm mai durabil si mai puternic. Dar este un subiect controversat. Unii sustin existenta punctului G, si încurajaza femeile sa il gaseasca. Locul de amplasare poate fi usor diferit de la o femeie la alta, dar este cel mai des intalnit in interiorul vaginului si este caracterizat printr-o textura mai dura.

Sursa: http://femina.ro

Alegeti cantitatea dorita

Pachet de bază - 4 capsule
80 RON + transport
Pachet mediu - 8 capsule
120 RON + transport
Pachet mare - 12 capsule
180 RON + transport
Ofertă de toamnă: 12+8 capsule
(transport gratuit)
280 RON
Ofertă de toamnă: 12+4 capsule
(transport gratuit)
250 RON

Garantia

Daca nu a avut efect, iti garantam 100% pay-back. Scopul nostru e sa fii satisfacut.

Produs cu certificat medical

XXL Powering pentru mărirea potenței este un produs înregistrat cu marcaj verde

Ambalaj discret

Capsulele XXL Powering sunt livrate într-un ambalaj discret .

Livrare

După o comandă reușită confirmarea va fi trimisă la adresa dvs. de e-mail. Dacă nu găsiți acest mail în Inbox, vă rugăm să verificați și folderul Spam. Pentru mai multe informații și lămuriri vă rugăm să nu ezitați să sunați la numărul de telefon: