Barbatii devin inutili? Ce le face pe femei sa caute autosatisfactia

Barbatii devin inutili? Ce le face pe femei sa caute autosatisfactia

S-a considerat mereu ca barbatii sunt cei care se gandesc non-stop la sex si sunt mereu dispusi pentru o partida pentru ca au un nivel al testosteronului ridicat. Dar studiile arata acum ca nu barbatii prezinta aceasta dorinta, ci femeile. 

 

Un studiu de specialitate vine si dezvaluie faptul ca testosteronul nu are de fapt nicio legatura cu dorinta sexuala a barbatilor, in timp ce in cazul femeilor, un nivel ridicat al acestui hormon masculin este responsabil cu cresterea dorintei pentru autosatisfactie, relateaza dailymail.co.uk.

O echipa de cercetatori de la Universitatea din Michigan a fost surprinsa sa descopere ca aceste femei aveau o dorinta scazuta de a face sex cu partenerii lor, preferand in schimb sa se masturbeze.

In mod normal, studiile care urmaresc analizarea impactului pe care il are stresul asupra vietii sexuale, nu iau in vedere si influenta hormonala. Iar Sara M Van Anders, coordonatoarea studiului, tocmai acest lucru l-a facut.

Astfel, in cadrul studiului, pe langa intrebarile despre viata lor sexuala, participantilor li s-a cerut si o proba de saliva pentru o analiza hormonala. La sfarsitul studiului, a reiesit ca in cazul barbatilor, nivelul de testosteron nu avea nicio legatura cu dorinta lor sexuala. In cazul femeilor insa, rezultatele au fost cu totul diferite. Femeile cu un nivel al testosteronului crescut erau mai putin atrase de ideea de a face sex cu partenerii lor, in schimb erau dornice de a se masturba.

Sursa: feminis.ro

Alegeti cantitatea dorita

Pachet de bază - 4 capsule
80 RON + transport
Pachet mediu - 8 capsule
120 RON + transport
Pachet mare - 12 capsule
180 RON + transport
Ofertă de toamnă: 12+8 capsule
(transport gratuit)
280 RON
Ofertă de toamnă: 12+4 capsule
(transport gratuit)
250 RON

Garantia

Daca nu a avut efect, iti garantam 100% pay-back. Scopul nostru e sa fii satisfacut.

Produs cu certificat medical

XXL Powering pentru mărirea potenței este un produs înregistrat cu marcaj verde

Ambalaj discret

Capsulele XXL Powering sunt livrate într-un ambalaj discret .

Livrare

După o comandă reușită confirmarea va fi trimisă la adresa dvs. de e-mail. Dacă nu găsiți acest mail în Inbox, vă rugăm să verificați și folderul Spam. Pentru mai multe informații și lămuriri vă rugăm să nu ezitați să sunați la numărul de telefon: