18 Plus

Ghici ce poate sa faca fata asta cu sanii!
Sara X nu este singura femeie care poate să îşi facă sânii să danseze. Dacă blonda a reuşit să îşi mişte bustul pe muzica lui Mozart, tipa din clipul de mai jos este ceva mai la modă şi oferă un joc al sânilor mai zbuciumat, dar la fel de... hipnotizant.
GALERIE FOTO | Kim Kardashian, complet dezbrăcată!
Chiar dacă s-a căsătorit şi a dat naştere unei fetiţe, Kim Kardashian nu renunţă la vechile obiceiuri. Vedeta vrea să fie pe prima pagină a revistelor cu orice preţ. Acum, Kim a acceptat să pozeze goală pentru revista GQ, varianta britanică. Imediat, ea a urcat o poză pe contul său de Instagram. Reacţiile fanilor nu au fost însă cele aşteptate. Aceştia au condamnat gestul său: "Eşti căsătorită acum, fă-o doar pentru soţul tău!", "Eşti grasă", "Să-ţi fie ruşine".
Leanna Decker GALERIE FOTO
Dacă există Raiul, acesta este cu siguranţă populat cu frumuseţi precum „roşcovana” Leanna Decker.
Ti-ai lasa iubita sa poarte micro bikini? [galerie foto]
E adevărat că atunci când merg la plajă femeile îşi dau la fel de mult interes să arate bine ca şi când ar merge la o petrecere sau la o cină romantică cu bărbatul visurilor. Petrec la fel de mult timp în oglindă aranjându-şi părul şi punând straturi de machiaj pe chip, îşi dau tot cu o tonă de parfum... ce mai, sunt atente până la ultimul detaliu. Totul trebuie să fie perfect!

Alegeti cantitatea dorita

1 capsula
25 RON + transport
3 capsule
70 RON + transport
6 capsule
115 RON + transport
10 capsule
180 RON + transport
3+1 capsule (Oferta de iarna)
85 RON + transport
6+3 capsule (Oferta de iarna)
135 RON + transport
9+3 capsule + Transport gratuit (Oferta de iarna)
200 RON

Garantia

Daca nu a avut efect, iti garantam 100% pay-back. Scopul nostru e sa fii satisfacut.

Produs cu certificat medical

XXL Powering pentru mărirea potenței este un produs înregistrat cu marcaj verde

Ambalaj discret

Capsulele XXL Powering sunt livrate într-un ambalaj discret .

Livrare

După o comandă reușită confirmarea va fi trimisă la adresa dvs. de e-mail. Dacă nu găsiți acest mail în Inbox, vă rugăm să verificați și folderul Spam. Pentru mai multe informații și lămuriri vă rugăm să nu ezitați să sunați la numărul de telefon: